Fasadeprodukter logo
lamellgardiner barnerom

Lamellgardiner – Tilpasset ditt vindu

Lamellgardiner er vertikalhengte lameller, som gjør dem godt egnet for skåvindu, samt store og høye vindusflater. Denne gardinløsningen er populær både hjemme og som innsynskjerming på kontor. En luftig og dekorativ løsning med mulighet for å justere for lys og innsikt.

Lamellgardiner er ypperlig til skråvindu og andre store flater

Skråvindu, skyvedører og andre store vindusflater kan være kompliserte. Ofte slipper de inn mye lys og varme, samtidig som det kan være utfordrende å finne gardiner som passer.

Lamellgardiner kan tilpasses alle vindusformer, men egner seg ekstra godt til store og høye vinduer som går fra tak til gulv. Også skråvindu og skyvedører!

Vi leverer og monterer skreddersydde lameller

Du slipper å tenke på mål og montering av lamellgardiner. Bestill gratis befaring, så kommer vi til deg, tar mål og setter i gang produksjon. Når produktet er klart for montering, sender vi produktene med montøren som fikser resten. Lamellene kommer i forskjellige farger, og du vil dermed få en løsning som er 100% i din stil og ønsker. Lamellene kan også monteres på motoriserte gardinskinner – løsningen du vil ha, finner du best her.

Lysdempende gardiner

Det fine med lamellgardiner, er at de er enkle å vinkle. Lyset er viktig for hvordan et rom oppleves, og da er det en fordel å kunne bestemme hvordan lyset skal treffe.

Med lamellgardiner kan du styre vinkelen og skape et behagelig dagslys. Ved å la lyset sile såvidt gjennom lamellene, vil rommet få et naturlig lys uten skarpe kontraster eller skygger. Samtidig gir det skjerming mot varme og innsyn! Du får ikke 100% lystette lameller.

Moderne gardiner for hjemmet og kontoret

Gardinene i seg selv er også viktige elementer i et rom, og kan ha stor betydning for totalinntrykket. Et upersonlig og kaldt kontor kan for eksempel forvandles til et mer imøtekommende og stilig lokale, kun ved hjelp av litt farger og fine linjer. En stue kan gå fra å være tom og kjedelig til å bli koselig og lun ved hjelp av mørke tekstiler hengende fra tak til vegg.

Lamellgardiner er den optimale løsningen for et mer moderne hjem og kontor!

Velg lamellgardiner i farger som matcher interiøret ditt

Interiørtrenden viser at det stadig blir mer populært å bruke farger i interiøret, spesielt hvis målet er å få et mer personlig preg. Lamellgardiner finnes i mange ulike fargenyanser og kolleksjoner, slik at de kan tilpasses omgivelsene dine. Du kan velge mellom lyse pasteller, eller mer mørke farger som svart og grå, som i sum gir deg god fleksibilitet på ønsket løsning.

Lamellgardiner kan enten brukes alene eller i kombinasjon med tradisjonelle gardiner. Med sine vertikale striper vil de uansett gi et minimalistisk og moderne uttrykk i hvilket som helst rom!

Skreddersydde gardiner

Ingen rom er like, og trenger spesialtilpassede løsninger for å fungere best mulig. Med våre skreddersydde lameller på mål kan du være trygg på at du får produkter som passer perfekt på kontoret eller i hjemmet ditt. Vi har fagfolk med kompetansen som kreves for å finne den mest optimale løsningen for deg.

Vi tar nøyaktige mål og bistår gjerne med valg av farge og tekstil. Løsningene våre produseres av profesjonelle syersker. De sørger for at produktene tilpasses på millimeteren og passer perfekt til dine flater.

Lamellene har små isydde bunnvekter nederst, for å sikre at de henger loddrett og fint.

Få en enklere og bedre hverdag med elektriske lamellgardiner

For ytterligere komfort og en følelse av luksus, kan du velge lameller med motor. Elektriske lameller kan styres med en bryter, fjernkontroll eller en app. Ønsker du en mer manuell betjening, tilbyr vi også lameller med snor eller kjede. Du velger helt selv!

Kontakt oss for en gratis befaring ved å fylle ut vårt kontaktskjema!

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Tilleggsinformasjon

lamellbredde

127 mm, 89 mm

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Matera Pergola Zip er for de som vil ha den beste og mest solide pergolaen på markedet. Med hev/senk vegger som er motorisert og LED-lys i taket vil denne pergolaen ta uteområdet til nye høyder.

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.

Oppdag vår SmartCord plisségardin – den perfekte kombinasjonen av brukervennlighet og stil. Med sin enkle betjening og barnesikre design gir denne gardinen deg både trygghet og funksjonalitet. Enten du har små eller store vinduer med dimensjoner opptil 3 meter i bredde og høyde, vil SmartCord plisségardin være den ideelle løsningen for ditt hjem.