VÅRSALG! 🌸 NÅ GIR VI OPP TIL 50% RABATT PÅ UTVALGTE PRODUKTER!

Automatikk og motorisering

Med motorisering og automatikk får du mulighet til å styre dine solskjermingsprodukter og garasjeport med bruk av fjernkontroll, bryter, app på smarttelefonen og av automatiske sensorer. Du kan velge mellom en rekke varianter av motorisering.

Smarthus

Mens vindautomatikk sørger for at markiseduken trekkes inn før vinden ødelegger markisen, vil solautomatikk stenge persiennene når sola kommer, selv om du ikke er hjemme. Mindre soloppvarming av huset betyr både et mer behagelig inneklima og spart energi fordi du slipper å sette varmepumpa på kjøling. At garasjen lukker og låser seg automatisk sikrer at alt fra verktøy til elsykkel og vinterhjul er trygt lagret til enhver tid.

I tillegg kan du altså fjernstyre alt med mobilen uansett om du er hjemme eller ikke.

Med Somfy TaHoma har du kontroll på hjemmet ditt også når du er på ferie. Du kan følge med på overvåkningskamera, du kan åpne garasjen for naboen som kommer for å klippe plenen din og du kan heve og senke markiser og kontrollere lyset for å gi inntrykk av at noen er hjemme.

Ofte stilte spørsmål

Hva er smarthusprodukter for solskjerming?

Smarthusprodukter for solskjerming refererer til teknologiske løsninger som lar deg automatisere og fjernstyre solskjermingsenheter, som screens, markiser eller rullegardiner. Disse produktene gir deg muligheten til å kontrollere lysinnslipp og temperatur i hjemmet ditt ved hjelp av smarttelefoner, stemmekontroll eller automatiserte tidsskjemaer.

Hvordan fungerer smarthusprodukter for solskjerming?

Smarthusprodukter for solskjerming fungerer ved å integrere motoriserte enheter i solskjermingen, som deretter kan styres via en app på smarttelefonen din eller andre smarte enheter. Du kan programmere enhetene til å åpne eller lukke på bestemte tidspunkter, basert på solens posisjon, værforhold eller dine egne preferanser.

Hvilke fordeler har smarthusprodukter for solskjerming?

Noen av fordelene inkluderer bedre energieffektivitet ved å optimalisere bruk av naturlig lys og varme, økt sikkerhet ved å simulere beboernes tilstedeværelse når du ikke er hjemme, samt økt komfort og bekvemmelighet ved å fjernstyre solskjermingen fra hvor som helst.

Hvordan kan jeg integrere smarthusprodukter for solskjerming i mitt eksisterende smarthus-system?

De fleste smarthusprodukter for solskjerming er kompatible med populære smarthusprotokoller som Zigbee, Z-Wave eller Wi-Fi. Dette gjør det enkelt å integrere dem i eksisterende smarthus-systemer ved hjelp av kompatible styringsenheter eller smarthusplattformer som SmartThings, HomeKit eller Google Home.

Vår samarbeidspartner

Home > Automatikk