Kampanje

Vi har for tiden ingen pågående kampanjer, men du er alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med våre selgere og bestille gratis befaring for å finne solskjermingsløsningen som passer for deg.

I mellomtiden kan du utforske våre produktsider, eller benytte deg av vårt kontaktskjema for å bestille gratis befaring.

Og du, det er ganske enkelt!

1. Bestill gratis hjemmebesøk i vårt skjema

2. Vi kommer hjem til deg for en uforpliktende befaring.

3. Du bestiller måltilpassede produkter til hjemmet ditt.

 

Fasadeprodukter Solskjerming Garasjeporter Norskprodusert Vinter White
BESTILL GRATIS BEFARING I DAG!

Utforsk våre produkter

Banner Mob Bedre4

Hvorfor Fasadeprodukter

Det kan være utfordende å navigere i et marked hvor det finnes mange leverandører av solskjerming. Fasadeprodukter har siden 1990 levert solskjerming og garasjeporter til fornøyde kunder over hele landet. Og det er nettopp den lange erfaringen som er bakgrunnen til at vi opererer som vi gjør. Lokalt og nær kunden.

 

Når du først skal investere i solskjermingsprodukter er det trygt å overlate ansvaret for måltaking og montering hos folk med fagkompetanse. Skjer det feil eller uforutsette hendelser er det vi som tar ansvar og rydder opp. Våre produkter produseres også i og for det Norske klimaet - sånn kan du være trygg på at du får kvalitetsprodukter som gir deg glede i år etter år!

Line Monogram

Sånn gjør vi det

1

GRATIS BEFARING

Gratis Befaring Fasadeprodukter 2024

Vi kommer hjem til deg for befaring og utfører en måltagning. Vi vil gå gjennom forskjellige løsninger - sammen finner vi de beste løsningene for ditt behov!

2

TILBUD PÅ STEDET

Tilbud Fasadeprodukter 2024

Før vi drar vil du få et uforpliktende tilbud som du kan vurdere. Alt av mål og materialvalg er bestemt, og ordren er i realiteten klar til produksjon.

3

PRODUKSJON

Produksjon Fasadeprodukter 2024

Varen produseres i Norge. Da alt er målsøm må noe produksjonstid påregnes. Avhengig av løsning varierer produksjonstiden normalt mellom 1-6 uker + montering.

4

MONTERING

Montering Fasadeprodukter 2024

Varen sendes for montering og leveres til deg. Vi tar hånd om alt: proff montering, opprydding og funksjonsgjennomgang. Velg din løsning, vi fikser resten!

Home > kampanje (1)