Fasadeprodukter logo

Høstkampanjen er i gang🍂

Spar opptil 30% på utvalgte produkter som gir hjemmet ditt en lun og behagelig atmosfære.

Vi har samlet sesongens must-haves i vår høstkampanje.

Høsten er tiden for å skape den lune og gode stemningen hjemme. Derfor gir vi deg -30% på en rekke produkter som gir hjemmet ditt den perfekte høststemningen. 

Zip-screen er ditt go-to produkt dersom du ønsker en solskjerming som smelter inn i fasaden til huset ditt samtidig som du beskytter deg selv og interiøret.

Visste du at våre doble plisségardiner kan redusere varmetapet i rommet med opptil 46%? Og at nettopp ved å installere disse interiørgardinene kan du også redusere strømregningen din. Det kommer godt med når vi nå går høsten i møte. 

Oppgrader hjemmet ditt – nå til ekstra hyggelige priser🫶

Kampanjen varer til 29. oktober. Bestill gratis befaring➡️

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Oppdag vår SmartCord plisségardin – den perfekte kombinasjonen av brukervennlighet og stil. Med sin enkle betjening og barnesikre design gir denne gardinen deg både trygghet og funksjonalitet. Enten du har små eller store vinduer med dimensjoner opptil 3 meter i bredde og høyde, vil SmartCord plisségardin være den ideelle løsningen for ditt hjem.
Motoriserte plisségardiner tilbyr en uslåelig grad av komfort, spesielt for de som enten har mange vindusprodukter som må betjenes samtidig eller har vindusløsninger som er vanskelige å nå. Denne innovative løsningen er ikke bare praktisk, men den tilfører også en inviterende og behagelig atmosfære til ethvert rom
Persienner er en klassisk og tidløs solskjerming som hjelper til med å skape den atmosfæren du ønsker. Du kan selv justere persiennen og velge hvor mye lys som skal komme inn på rommet. Med vårt utvalg av innvendige persienner kan du velge den stilen og fargene du selv ønsker.
Lamellgardiner er vertikalhengte lameller, som gjør dem godt egnet for skåvindu, samt store og høye vindusflater. Denne gardinløsningen er populær både hjemme og som innsynskjerming på kontor. En luftig og dekorativ løsning med mulighet for å justere for lys og innsikt.
Zip screens er den ultimate løsningen for værutsatte områder. Disse solskjermene har en unik glidelåsdesign som gjør dem ekstremt solide og robuste, i motsetning til vanlige screens. Med skinner på hver side og en smart «glidelås» mellom duken og skinnene, blir duken sikkert låst på plass. Dette hindrer vinden fra å rive i duken, og gjør zip screens ideelle for steder med mye vind.
Mini screens er ikke bare robuste nok til å takle all slags vær, de er også designet spesielt for små vinduer. Med deres kompakte kassetter er de også ideelle for vinduer som du ønsker å kunne åpne og lukke, samt terrassedører. Hvis du trenger solskjerming for både store og små vinduer, spesielt i områder med uforutsigbart vær, er det ingen bedre kombinasjon enn zip screens og mini screens.
Fp2 Sommerkampanje Garasjeport

Garasjeporter

Garasjeporter fra Fasadeprodukter tilpasses dine mål og behov! Vi er en av landets ledende leverandører av leddede garasjeporter, portåpnere og tilbehør.

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.