Kampanje | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Gjør et høstkupp før 23. september!

Den lave solbuen i Norge gir stort varmeinnslipp gjennom vinduene, men solskjerming kan redusere dette med inntil 92%. Generelt gir utvendig solskjerming mindre varmeinnslipp.
Andre fordeler med solskjerming: Fjerner reflekser på TV’en • Reduserer innsyn • Mer terrassekos • Er dekorativt • Økt verdi på boligen

Se våre tilbud her

Kampanjeperiode fra 14.08 til 23.09.

Lamellgardiner

Lamellgardiner er et opplagt valg til både hjemmet og kontoret. Med et luftig, rent og moderne utseende gis lameller en optimal mulighet for å justere lys og innsikt.

Fasade Moderne FA 58

Topp moderne nyhet innen terrassemarkiser der det er gjort store investeringer i lekker design som samtidig tilfredsstiller våre svært høye krav til god kvalitet.

Motoriserte plisségardiner

Motoriserte plisségardiner er nytt på markedet og veldig komfortabelt for deg som enten har mange produkter som skal betjenes samtidig eller har produkter som er vanskelig å komme til.

LiteRise® plisségardin

Dette er den perfekte løsningen for deg som ikke ønsker å se hverken snorer eller håndtak på din interiørgardin. Produktet betjenes enkelt ved å dra eller skyve produktet for hånd.

SmartCord plisségardin

SmartCord plisségardin er en barnevennlig og lettvint plisségardin som også passer til store vinduer med bredde og høyde opptil 3 meter.

Fasade Zip Screen

Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen. Dette er en innovasjon innen solskjerming, perfekt til moderne fasadevinduer og tåler vind opptil 120 km/t.

Fasade Coulisse

Disse rullegardinene er et prisgunstig modulsystem spesielt egnet for små til mellomstore vinduer. Med et enklere og mindre system enn det eksklusive alternativet EOS® 500, er dette likevel en høykvalitets rullegardin som enkelt lar deg ta kontroll over lysinnslipp, solvarme og privatlivet.

Fasade EOS 500

Rullegardinen for deg som er opptatt av kvalitet. Ekstremt stabilt system og stor fleksibilitet i design. Dette er Rolls Roycen av rullegardiner.

Police garasjeport

Dette er en garasjeport med et eksklusivt utseende som blir stadig mer og mer populær. Denne kan virkelig heve helhetsinntrykket på din garasje!

Royal garasjeport

Tidløs og klassisk norsk design som gir et spennende uttrykk på bygningen. Denne garasjeporten passer til både moderne og klassiske hjem.

Villa garasjeport

Dette er en moderne og stilfull garasjeport som passer spesielt godt til funkishus og garasjer med rene linjer.

Ambassadør garasjeport

Ambassadør garasjeport fra Fasade Garasjeporter™ er en garasjeport med horisontalt panel i lamelldesign der du kan velge mellom strukturpuss, trestruktur eller glatt overflate.

Diplomat garasjeport

Diplomat garasjeport fra Fasade Garasjeporter™ er en garasjeport med horisontal panel og 20 mm bred midtdelt stripe, der du kan velge mellom trestruktur eller glatt overflate.

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Få gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending
Få en gratis befaring!