Kampanje | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Kampanje

INTERIØRPRODUKTER -30%

-30% på stilfulle interiørgardiner som også gir god sol- og innsynsskjerming!

Den lave vintersolen i Norge fører til et økt behov for solskjerming. Unngå blending fra solen og gjenskinn i TV’en med elegante interiørgardiner fra Fasadeproukter.

Vi kan tilby bl.a.:

  • Enkle/doble plisségardiner
  • Lamellgardiner
  • Innvendige persienner
Jeg bytter gjerne ut alle gardinene med plissé. En pen løsning for en fornuftig penge.Annika Jönsson
Se innvendig solskjerming herGARASJEPORTER -30%

Sikre garasjen din med en Fasade Garasjeport før vinteren gjør sitt inntog!

Med en garasjeport fra oss får du:

  • En port skreddersydd til dine mål
  • Mulighet til å velge mellom over 200 farger
  • Høy isolasjonsverdi
  • Doble torsjonsfjærer
  • Værtettende lister på alle sider
  • Mulighet for dør og vindu i port
Jeg er veldig fornøyd med porten, og mener den er med på å gi huset en ekstra dimensjon.Henrik Berge
Se våre garasjeporter her

Garasjeport modell EXT

Fjærsystemet i denne garasjeporten står plassert i høyderetning i side­skinnene. Her er det flere fjærer inni hverandre avhengig av størrelsen på garasjeporten, noe som gir mange fordeler.

Aluminiumspersienner

Aluminiumspersiennene er produsert i brennlakkert aluminium som gir en UV-bestandig overflate som ikke blekner i solen. Persiennene er enkle å rengjøre og plassbesparende og diskret når de ikke er i bruk.

Lamellgardiner

Lamellgardiner er et opplagt valg til både hjemmet og kontoret. Med et luftig, rent og moderne utseende gis lameller en optimal mulighet for å justere lys og innsikt.

Motoriserte plisségardiner

Motoriserte plisségardiner er nytt på markedet og veldig komfortabelt for deg som enten har mange produkter som skal betjenes samtidig eller har produkter som er vanskelig å komme til.

LiteRise® plisségardin

Dette er den perfekte løsningen for deg som ikke ønsker å se hverken snorer eller håndtak på din interiørgardin. Produktet betjenes enkelt ved å dra eller skyve produktet for hånd.

SmartCord plisségardin

SmartCord plisségardin er en barnevennlig og lettvint plisségardin som også passer til store vinduer med bredde og høyde opptil 3 meter.

Duette plisségardiner

DUETTE® Plisségardin er vår bestselgende plisségardin, og det produktet som øker mest blant alle våre interiørprodukter.

Zebra duotekstil

De stripede gardinene med annenhver transparent og ikke-transparent stoff gir et mykt og behagelig innelys og en optimal regulering av både innsikt og sollys.

Fasade Coulisse

Disse rullegardinene er et prisgunstig modulsystem spesielt egnet for små til mellomstore vinduer. Med et enklere og mindre system enn det eksklusive alternativet EOS® 500, er dette likevel en høykvalitets rullegardin som enkelt lar deg ta kontroll over lysinnslipp, solvarme og privatlivet.

Fasade EOS 500

Rullegardinen for deg som er opptatt av kvalitet. Ekstremt stabilt system og stor fleksibilitet i design. Dette er Rolls Roycen av rullegardiner.

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst
Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!