VINTERSALG!

Skap innekos med våre eksklusive norskproduserte interiørgardiner!

 

Vinteren er en tid for hygge og kos innendørs - skap den perfekte rammen for en magisk vintertid med våre stilrene interiørgardiner!

 

Frem til 29. februar gir vi deg 40% rabatt på rullegardiner og tidsriktige lamellgardiner. I tillegg gir vi deg lavere priser på fremtidens solskjerming, nemlig våre innovative motoriserte screens. Skap et hjem du elsker å være i! 

Hero Desktop Forside
❄️ VINTERSALGET ER I GANG - OPP TIL 40% RABATT PÅ UTVALGTE PRODUKTER! ❄️

SCREENS MED MOTOR - 40%

Screens vil gi deg effektiv solskjerming samtidig som at du beholder den fine utsikten. Det gir også huset ditt et elegant, moderne og eksklusivt utseende. 

 

På grunn av kvaliteten på screendukene stoppper den det aller meste av solens strålingsvarme og gir redusert innsyn. Likevel slipper den inn et behagelig lys som gir en god atmosfære i rommet. Screens med motor styres med fjernkontroll eller smarttelefon for ekstra bekvem håndtering.


NÅ: 4 834,- Før: 8 057,-
(Eks. pris fra størrelse 100 cm x 90 cm)
Administrasjonsgebyr og eventuell montering kommer i tillegg.

screens
Test Bilde Test

LAMELLGARDINER - 40%

Våre stilrene og skreddersydde lamellgardiner er en luftig og dekorativ løsning som passer like godt for et moderne hjem som på kontoret. Vi forstår at gardiner er mer enn bare en praktisk funksjon - de er en integrert del av ditt hjem. Derfor tilbyr vi tilpasninger som går utover det ordinære.

Våre lamellgardiner kan tilpasses alle vindusformer, men egner seg ekstra godt til store og høye vinduer som går fra tak til gulv.

NÅ: 1 970 ,- Før: 3 283,-
(Eks. pris fra størrelse 100cm x 100 cm)
Administrasjonsgebyr og eventuell montering kommer i tillegg.

lamellgardiner
Lamellgardin 1 Desktop (1)

RULLEGARDINER - 40%

Rullegardiner er den perfekte måten å tilføre eleganse til ethvert rom samtidig som du får fullstendig kontroll over lyset. Enten du vil blokkere solen på en varm sommerdag eller bare legge til et snev av personlighet i rommet, har rullegardiner det du trenger. Velg mellom et stort utvalg av stiler, farger og mønstre for å finne det perfekte tilbehøret til ditt hjem.

Rullegardinene kan selvfølgelig også motoriseres og styres med fjernkontroll eller smarttelefon.  1211 2018

NÅ: 1 211 ,- Før: 2 018 ,-
(Eks. pris fra størrelse 80 cm x 120 cm)
Administrasjonsgebyr og eventuell montering kommer i tillegg.

rullegardiner
Rullegardin 1 Desktop
Banner Mob Bedre4

Dele opp betalingen?

Har du behov for å investere i solskjerming i hjemmet ditt eller på hytta? Eller kanskje en ny garasjeport?

 

I samarbeid med Resurs Bank gir vi deg muligheten til å betale over 24 md. uten nominell rente og uten etableringsgebyr. Eneste kostnad er 79 kr per måned. Les mer om vår betalingsløsning!

betalingsløsning
Betalingsløsning 1 Desktop

Sånn gjør vi det

1

GRATIS BEFARING

Gratis Befaring Fasadeprodukter 2024

Vi kommer hjem til deg for befaring og utfører en måltagning. Vi vil gå gjennom forskjellige løsninger - sammen finner vi de beste løsningene for ditt behov!

2

TILBUD PÅ STEDET

Tilbud Fasadeprodukter 2024

Før vi drar vil du få et uforpliktende tilbud som du kan vurdere. Alt av mål og materialvalg er bestemt, og ordren er i realiteten klar til produksjon.

3

PRODUKSJON

Produksjon Fasadeprodukter 2024

Varen produseres i Norge. Da alt er målsøm må noe produksjonstid påregnes. Avhengig av løsning varierer produksjonstiden normalt mellom 1-6 uker + montering.

4

MONTERING

Montering Fasadeprodukter 2024

Varen sendes for montering og leveres til deg. Vi tar hånd om alt: proff montering, opprydding og funksjonsgjennomgang. Velg din løsning, vi fikser resten!

Utforsk våre produkter

Home > kampanje