Fasadeprodukter logo

Utvendig solskjerming skreddersydd til din fasade.

Når markisene er skreddersydd dine vinduer vil du få produkter som du alltid er fornøyd med, samt at de vil ikke få unødvendig slitasje av dårlig passform. Se utvalget nedenfor, og ta kontakt for gratis befaring.

Utvendig solskjerming består av en rekke forskjellige produkter som både er frittstående, veggmontert og fastmontert. Sammen med våre rådgivere kan vi tilpasse enhver løsning, slik at du får en stilren og solid løsning, akkurat slik du ønsker. 

Utvendig solskjerming er energieffektivt. En ukjent fordel med utvendig solskjerming er at man også får en god beskyttelse mot varme på vindusflater som er utsatt for sterkt sollys. Det gjør at mange av løsningene er energieffektive og bidrar til en lunere innetemperatur på varme dager. 

Nedenfor vil du kunne lese kort om de forskjellige løsningene vi leverer, du kan derfra klikke deg videre inn, for å lese mer detaljert om hver av dem. 

Bruk skjemaet for å ta kontakt og bestille gratis befaring og oppmåling. 

Vi leverer måltilpasset solskjerming. Du vil få høy kvalitet, perfekt tilpasset ditt hjem eller fritidsbolig – alt til en konkurransedyktig pris. Velg Fasadeprodukter, når du skal ha utendørs solskjerming.

Norges største

Vi har holdt på i over 30 år, og er Norges største aktør innen utvendig solskjerming. Vi dekker hele landet og har egen fabrikk i Norge.

Kvalitetsprodukter

Våre produkter skal ha god kvalitet og være et produkt som varer i mange år. Slitesterke materialvalg og norsk produksjon sikrer at du ikke blir en del av "bruk og kast"-samfunnet.

Miljøfyrtårn

Vi er en Miljøfyrtårn-bedrift. Det gjør at vi tar hensyn til eget avtrykk og stiller miljøkrav til våre underleverandører. Vi har egen fabrikk i Molde.

Barnesikkert

Våre produkter skal være trygge for barn. Uansett løsning er barnas sikkerhet med i utviklingen.

Arkitekter bruker ofte screens som et designelement på bygninger. Screenmarkisen har et moderne og stilfullt uttrykk, samtidig som den bidrar til reduksjon av energiforbruk på hus med store glassfasader. En god screen kan være en energiøkonomisk investering som hindrer varmeutstråling om vinteren og reduserer behovet for luftkondisjonering på varme sommerdager.

Vi har bransjens største utvalg av markiser, og har vært i markedet siden 1992. Våre markiser tilpasses ditt behov, og dine visuelle preferanser. I dag er moderne markiser både motorisert, koblet til smarthus og robuste.  Du får glimrende utvendig solskjerming foran vindu eller over terrassen. Fleksibiliteten skaper mange bruksområder for både private boliger og næringsliv. 

Med en spesialtilpasset pergola, kan vi dekke etthvert behov for solskjerming ute, eller skape en lun utestue. Her er begrensningene uendelige. Vi kan sette på vegger (Zip screen), ha motorisert tak, og størrelsen tilpasses området du ønsker å skjerme.  En pergola er en mer robust konstruksjon, er ofte fastmontert og tåler mer vær og vind. Ta kontakt med oss, for en gratis befaring, så ser vi på løsninger sammen. 

Den klassiske persiennen er en fleksibel løsning for å kombinere solskjerming, hindre innsyn og variere utsyn. Samtidig fungerer persienner som en stemningsskaper når en velger å slippe inn litt sollys. Fordelen med utvendige persienner er at de også bidrar til å hindre overoppheting via vindusflatene i sommertiden. Det gjør at persienner kan være en ypperlig løsning på vinduer som er utsatt for mye sollys. 

Med en spesialtilpasset pergola, kan vi dekke etthvert behov for solskjerming ute, eller skape en lun utestue. Her er begrensningene uendelige. Vi kan sette på vegger (Zip screen), ha motorisert tak, og størrelsen tilpasses området du ønsker å skjerme.  En pergola er en mer robust konstruksjon, er ofte fastmontert og tåler mer vær og vind. Ta kontakt med oss, for en gratis befaring, så ser vi på løsninger sammen. 

Vi jobber målrettet for å gjøre deg fornøyd

5/5

Meget godt fornøyd, både med salgsbesøk og måltaking, anbefalinger av produkter , montering og leverte produkter.
– Svein Hammond Hanson

5/5

Levering av kvalitetsprodukt til avtalt tid og pris. Anbefales!
– Knut Magne Aas

Få tilbud på utvendig solskjerming

Klikk på knappen og bestill tilbud på utvendig solskjerming.
Vi utfører alltid gratis befaring for å finne den optimale løsningen sammen med deg. 

Noen utvalgte produkter

Fasade Balkongmarkise er en rimelig og god løsning for balkonger og små terrasser. Som en kompakt markise med fallarmer er ballongmarkiser spesielt utviklet for innebygde balkonger.