Det finnes ikke dårlig vær

Ikke la vær og temperatur hindre deg i å bruke terrassen. En markise og terrassevarmer gjør uteplassen mer brukervennlig og hyggelig selv om temperaturen synker.

Har du noen gang måtte avbryte en utedag fordi regn og dårlig vær har jaget deg inn? Eller pleier du å måtte planlegge festligheter rundt ukas værvarsel? Det trenger nemlig ikke å være sånn. Så lenge du er godt forberedt, så kan dårlig vær forebygges, og godt vær nytes i fulle drag og forlenges på terrassen! En uteplass tilrettelagt med enkle grep kan til enhver tid stå klar for uteliv med familie og venner.

Fasade moderne FA 58 - Fasadeprodukter AS - med somfy lyslist

Regn, regn, gå din vei?

Nedbør når du sitter ute om sommeren kommer ofte ubeleilig. En markise kan du kjøre ut og vil beskytte mot lett regn. Markisen kan installeres på mange vis, og det er ikke vanskelig å få en flott markise over terrassen. Resultatet er uansett det samme – uttrekkbar beskyttelse mot sol og regn, som også hjelper til å skape litt hyggelig romfølelse på terrassen.

Forleng sommeren

Både varme sommerkvelder, og hele sommeren generelt, kan utvides betraktelig for deg om terrassen også kan holdes varm. Løsningen er ganske enkel – varm opp terrassen med terrrassevarmere! De kan installeres litt høyt opp, under markisen, så de kan treffe så mye av terrassen som mulig. De gir også en lun og rolig belysning. Nyt sene kvelder i sommerklær uten å bli kald.

Bare kos!

Med dette klargjort er terrassen forvandlet til et fleksibelt utested som kan brukes i så og si alle typer vær. Hos oss er det mange valg for værbeskyttelse, og vi hjelper deg gjerne med å finne riktig løsning for deg, med gratis befaring.

Fasade Elegant Kassett er en eksklusiv terrassemarkise til konkurransedyktig pris. Dette er en meget sterk og solid markise du vil kunne ha glede av i lang tid.
Fasade Elegant er vår bestselgende terrassemarkise. Det er en solid, fleksibel og elegant terrassemarkise som gir ly og god solskjerming til din terrasse.
Med elegant og kompakt design passer Smart IP 24  fint på din koselige uteplass.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund