Fasadeprodukter logo

Skreddersydd  etter dine ønsker

Innvendig solskjerming tilpasset dine behov

Du kan velge mellom alt fra plisségardiner, lammellgardiner, rullegardiner og persienner. Den primære funksjonsforskjellen er om du ønsker å skjerme for innsyn og/eller skjerme for sjenerende sollys.

Du kan lese om de forskjellige gardintypene nedenfor. Det er både estetiske forskjeller og forskjell i funksjon mellom løsningene. Trenger du hjelp av en av våre rådgivere, er det bare å fylle ut skjemaet for gratis befaring og måltaking.

Motorisering av gardinene gjør at du kan styre løsningene med fjernkontroll eller smarthusløsninger. Alt kappes, sys og tilpasses ved vår fabrikk, slik at sluttresultatet blir robust, perfekt og har lang levetid.

Nedenfor kan du lese mer om, og klikke deg inn på de forskjellige løsningene for innendørs solskjerming.

Alle våre produkter er måltilpasset solskjerming, slik at du får det uttrykket du søker. 

Markedsleder

Vi har holdt på i over 30 år, og er Norges største aktør innen solskjerming. Vi dekker hele landet og har egen fabrikk i Norge.

Kvalitetsprodukter

Ved å levere kvalitet vil du få produkter som varer og som fungerer lenge. Det gjør at du får et miljømessig godt produkt med langt levetid.

Miljøfyrtårn

Vi er en Miljøfyrtårn-bedrift. Det gjør at vi tar hensyn til eget avtrykk og stiller miljøkrav til våre underleverandører. Vi har egen fabrikk i Molde.

Barnesikkert

Alle våre produkter skal være trygge for barn. Sikring av snorer og andre sikkerhetstiltak står i fokus, for å gjøre dine rom trygge for lek.

Plisségardiner er en elegant gardinløsning som kan passe til alle rom. Med sitt myke og stilrene uttrykk, er de et godt alternativ til persienner og rullgardiner i dagens interiørtrender.
De er fleksible, moderne, og finnes i flere ulike utførelser og farger. I våre store tekstil-kolleksjoner kan du velge blant over 150 plissétekstiler og over 200 Duette®-tekstiler.

Med et bredt utvalg i tekstiler, vil du finne en rullegardin som passer inn hos deg. Våre rullegardiner er også skreddersydd etter mål og produseres etter millimetermål på vår fabrikk i Tomter i Østfold. 
Med vår modell Fasade EOS500 vil du også kunne ha stillegående motoriserte rullegardiner betjent av fjernkontroll eller via Somfy Smarthusløsninger.

Persienner er en klassisk og tidløs innendørs solskjerming som hjelper til med å skape den atmosfæren du ønsker. Du kan selv justere persiennen og velge hvor mye lys som skal komme inn på rommet. Med vårt utvalg av innvendige persienner kan du velge den stilen og fargene du selv ønsker. Alle våre persienner leveres etter mål, og er ferdig tilpasset til dine vinduer. Skreddersydde løsninger produseres ved vår fabrikk i Tomter.

Lamellgardiner gir en slilren visuell opplevelse, og egner seg både i hjemmet og på kontor. Fungerer like godt som solskjerming og innsynsskjerming. 
Med lamellgardiner kan du styre vinkelen og skape et behagelig dagslys.  Ypperlig som innvendig solskjerming til skråvindu og andre uvanlige vindusformer. Passer også godt til store og høye vinduer.  

Ved hjelp av en fjernkontroll eller via smarthussystemer kan gardinene gli stille opp. Du kan også styre gardinene via mobilen. Eller hva om man har på en solsensor? En motorisert gardinskinne fungerer også med vanlige gardinlengder.
Egner seg godt for kontor og private hjem. Skinnene er utstyrt med en myk start og stopp, slik at åpning og lukking gir en behagelig og stillegående opplevelse. Flott måte å imponere gjester på. 

Vi jobber målrettet for å gjøre deg fornøyd

5/5

Meget godt fornøyd, både med salgsbesøk og måltaking, anbefalinger av produkter , montering og leverte produkter.
– Svein Hammond Hanson

5/5

Levering av kvalitetsprodukt til avtalt tid og pris. Anbefales!
– Knut Magne Aas

Få tilbud på innvendig solskjerming

Klikk på knappen og bestill tilbud på innvendig solskjerming.
Vi utfører alltid gratis befaring for å finne den optimale løsningen sammen med deg. 

Noen utvalgte produkter

Oppdag vår SmartCord plisségardin – den perfekte kombinasjonen av brukervennlighet og stil. Med sin enkle betjening og barnesikre design gir denne gardinen deg både trygghet og funksjonalitet. Enten du har små eller store vinduer med dimensjoner opptil 3 meter i bredde og høyde, vil SmartCord plisségardin være den ideelle løsningen for ditt hjem.