Solfylt uteplass

Er du klar for sommerværet – og litt til?

Uteplassen må kunne brukes til mye mer enn bare soling, så det er lurt med fleksible løsninger som lar deg bestemme enkelt hvor mye oppmerksomhet sola skal få.

De lange, solfylte dagene som nå er på vei byr på mye gleder, men det er ikke alltid det sterke lyset er like velkommen.

 

Lys markise på terrasse
Markisen er det klassiske valget for solskjerming.

Til terassen

Det klassiske valget for solskjerming er markisen. Den kan forandre terrassen fra god til perfekt! De kan legges helt vekk for å slippe inn alt det flotte været, og kan trekkes for når det blir for mye. Markiser som monteres over vinduer gir uansett en pen form til huset, og gjør seg godt i koselige nabolag.

Vi har markiser som er både pene og kompakte. For de som bekymrer seg for at de skal ta opp mye plass på veggen anbefaler vi Fasade Kompakt FA 50.

Pergola med lyst tak
Pergola er skrittet nærmere et ordentlig uterom

Litt inne, litt ute

Pergola gir ly fra været når du har lyst til å sitte ute. Om sommeren når det er varmt vil det gi god skygge til å kose seg med en god bok eller noe godt å drikke. Når det er litt kjøligere kan du gjøre akkurat det samme og være trygg fra kalde vindkast. Perfekt for de som liker seg ute i flere årstider enn bare sommeren.

Screen på terrassen
Med screens får du et skikkelig uterom – uten å nødvendigvis miste utsikten!

Prikken over i-en til uteplassen

Screens oppleves som noe helt spesielt. Selv om de blokkerer ut det sterke lyset slipper de nemlig gjennom noe av utsikten, så du ikke trenger å velge mellom det ene eller det andre. Installerer du screens på uteplassen fungerer de i tillegg som vegger som kan beskytte fra været. Da kan du kose deg ute når som helst!

 

Screens fra Fasadeprodukter produseres individuelt etter mål slik at de kan settes opp i alle former. Fasade Zip Screen er markedets bestselger, og et fantastisk valg om du vurderer å oppgradere solskjermingen til sommeren.

Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen.
Svært kompakt terrassemarkise spesialbygget for montering under tak eller takutspring. Moderne og lekker markise uten kappe i front.
Denne løsningen gir deg følelsen av luksus, samt en definert og trivelig uteplass. På solrike dager kan du nyte skyggen og duken beskytter deg mot sola.