fbpx

Fordeler med motorisert solskjerming

Smarte løsninger som gjør hverdagen din litt enklere er noe av det viktigste vi i Fasadeprodukter jobber mot!

Har du lyst på motorisert solskjerming, men er usikker på fordelene? Dette er de største fordelene:

  • Kun et trykk på en bryter eller fjernkontroll for å styre solskjermingen din akkurat slik du vil.
  • Samkjør flere elektriske gardiner og rullgardiner på samme fjernkontroll.
  • Få et helt automatisert anlegg ved å installere sensorer og tidsur som automatisk justerer solskjermingen etter været.

Fjernkontroll til solskjerming - Fasadeprodukter AS

Valget er ditt

Det finnes mange forskjellige automatiserte løsninger i dagens samfunn og solskjerming er ikke et unntak. Når det gjelder våre produkter kan du velge om du vil få solskjermingen helt automatisert, manuelt eller om du vil styre den med bryter/fjernkontroll.

Somfy-sensorene styrer solskjermingen etter forhåndsbestemte verdier ved å måle temperaturen både inne og ute. Blir inne-temperaturen for høy eller lav så senker eller hever sensorene solskjermingen slik at det hele tiden er en behagelig temperatur i hjemmet ditt.

Les mer om integrering av solskjerming i ditt smarthus her

Følger vær og vind

Solskjermingen vil kjøre inn i god tid om det plutselig skulle begynne å regne eller blåse opp. Så du trenger ikke å bekymre deg for at solskjermingen din blir ødelagt av været. Den innebygde sikringen sørger for at solskjermingen ikke kjører ut om sola skulle titte frem mens det blåser. Heller ikke møblene dine vil bli utsatt for skade med motorisert solskjerming. Somfy-sensorene vil unngå at stueplantene dine tørker ut og at møblene dine blir misfarget ved hjelp av forhåndsbestemte verdier.

Vi i Fasadeprodukter er opptatte av brukervennlighet og med motorisert solskjerming er ingen fysisk anstrengelse nødvendig slik alle våre kunder, uansett situasjon, kan ta i bruk våre motoriserte løsninger.

Er interessert i å lese mer om automatikk og motorisering så kan du lese mer her.

Motoriserte plisségardiner er nytt på markedet og veldig komfortabelt for deg som enten har mange produkter som skal betjenes samtidig eller har produkter som er vanskelig å komme til.
Nå kan du enkelt styre solskjermingen via iPhone, nettbrett eller andre smarttelefoner – uansett hvor du er.
Med en app har du enkel tilgang til alle dine solskjermingsprodukter via smarttelefonen! Det er slutt på den tiden da du måtte reise deg for å heve og senke markisene eller lete etter den forlagte fjernkontrollen.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund