Fasadeprodukter logo
Vinduer med hvite karmer med hvite screen-profiler.

Huskelisten til sommerens husfiks

Her får du handlingsplanen og huskelisten som hjelper deg i land med sommerens prosjekter.

Har du plutselig oppdaget hvor skitne vinduene er du også? Lengre dager med mer lys minner mange av oss på den vindusvasken, husvasken, husmalingen – og solskjermingen vi ønsker å ha i land i løpet av sommeren. Og egentlig helst så tidlig som mulig, sånn at vi kan nyte sommeren og solen når den faktisk dukker opp. Vi har samlet litt tips og triks for sommerens prosjekter og lagt de opp i en gjøreliste for deg. Slik blir det lettere å få unna jobben og du kan raskere sette i gang med å hygge deg med sommeren.

Fasade screen solskjerming

Er det i sommer du skal få tatt et skikkelig jafs på den gjørelisten på huset?

Handlingsplan med tips

Vi gir deg huskelisten for hva du skal gjøre når, så får du kanskje unna alt på gjørelisten for huset i år. Her har du løpet du trenger for å få både vasket, malt og installert solskjerming på huset i år:

  1. Gjør det klart for deg selv hva du ønsker med solskjermingen (innsyn, utsyn, varme, alt for mye lys osv).
    Her finner du en oversikt over hvilke løsninger som passer til hvilket behov.
  2. Bestill befaring for solskjerming. Du får besøk av en av våre selgere som tar mål og hjelper deg med å finne riktig løsning. Bestill Gratis befaring her. Bestill befaring så fort som mulig. Det er mange som ønsker solskjerming til sommeren!
  3. Når du har fått pristilbud og har bestilt produktene vil varene dine bli satt i produksjon. Når disse ankommer det lokale lageret vil montøren kontakte deg for å avtale monteringstidspunkt.
  4. Har du hus med flere etasjer? Hør med oss om evt. liftbestilling! Og kanskje du skal passe på at du får tatt utvendig vedlikehold når stillas eller lift likevel er på plass?
  5. Vaske/male hus i sammen slengen? Kjøp inn det du trenger til husvask og maling. Fargerike gir deg oppskriften på hvordan huskvask- og husmaling bør gjøres for at du skal ha glede av jobben så lenge som mulig.
  6. Uken før: inviter dugnadsgjengen.
  7. På dagen: husk å bestille pizza til vennene som stiller opp på vaske-/maledugnad.
Om du inviterer en dugnadsgjeng kan sommerens gjøreliste ute blir unnagjort i en fei.

Finn solskjermings-inspirasjon fra ekte hjem

Vil du ha litt inspirasjon og idéer til hvordan du skal løse solskjermingen?

Se hvordan Steinar og Marit løste solskjermingen til huset sitt.

Se hytta til René

Zip screens er den ultimate løsningen for værutsatte områder. Disse solskjermene har en unik glidelåsdesign som gjør dem ekstremt solide og robuste, i motsetning til vanlige screens. Med skinner på hver side og en smart «glidelås» mellom duken og skinnene, blir duken sikkert låst på plass. Dette hindrer vinden fra å rive i duken, og gjør zip screens ideelle for steder med mye vind.
Fasade vindusmarkise er vår bestselgende vindusmarkise. Den passer til både små og store vinduer.
Svært robust utvendig persienne spesielt godt egnet til store vinduspartier og fasader.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat