Black Month

Zip-screen og terrassemarkise.

Matchende solskjerming til hele huset

Hvordan kan du få matchende solskjerming på hele huset, når alt fra uteplassen og store stuevinduer til terrassedører og små vinduer skal skjermes? Både screens og markiser kommer i ulike varianter som gjør at du kan dekke de fleste behov for hele huset.

Solskjerming handler om komfort og å sørge for et levelig klima både på uteplassen og inne i huset. Men når vi først investerer i solskjerming, vil vi gjerne at det ser litt ålreit ut også. Ett grep du kan ta, er å bruke samme type solskjerming over hele huset, selv om behovene er ulike.

Visste du at screens kan leveres med lystett duk til soverommet eller som spesialmodell for små vippevinduer og terrassedører? Mer om det lenger ned i artikkelen, men først gode tips om hvordan du kan bruke samme stil på ulike markiser på huset og i hagen.

Fasade moderne FA 58 - Fasadeprodukter AS - med somfy lyslist
En terrassemarkise gir en lun og koselig stemning også på kvelden.

Markiser for hele huset

Alle Fasadeprodukters markiser leveres med samme store utvalg markiseduker. Dermed kan du gi hele huset en klassisk stil med matchende markiser til alt fra terrassen til toalettvinduet:

  • Terrassemarkisen gir deg solskjerming til både uteplassen og vinduene under terrassemarkisen. I tillegg får du et tak over uteplassen som gjør at du kan sitte ute og yte sommerkvelden også om det kommer noen regndråper.
  • En uttrekkbar Siro levegg kan også leveres med samme markiseduk som husets andre markiser.
  • Vindusmarkiser gir deg effektiv solskjerming til husets vinduer, om det er stekende sommersol midt på dagen eller sjenerende kveldssol som gir gjenskinn i TV’en. Vår bestselger, Fasade vindusmarkise passer alt fra små til store vinduer, med en bredde opp til 6 meter.
  • Takmarkiser gir nødvendig solskjerming til glasstak. En vinterhage med tak og vegger av glass gir deg muligheten til å nyte uteplassen også i kjøligere perioder, men på sommeren vil det bokstavelig talt bli et drivhus uten solskjerming i taket. Takmarkiser kan ettermonteres på de fleste typer glasstak og takvinduer.
  • Frittstående markiser kan brukes som tak over uteplass eller annet område i hagen, uten å være festet til husveggen.
Screens på vinduer
Screens passer godt både på hytta og hjemme.

Screens til hele huset

Screens er effektiv solskjerming som gir huset et moderne preg. Screens tar lite plass og tåler i bestselgeren Fasade Zip screen vind opp til liten storm styrke. Den perforerte duken er nesten som et «Kinder-egg» der du får minst tre ting på en gang; effektiv solskjerming og redusert innsyn, samtidig som duken slipper gjennom dagslys og lar deg beholde utsikten.

Slik kan du bruke screens på hele huset:

  • Screens til vinduer i stue, kjøkken og andre oppholdsrom lar deg kombinere alle egenskapene nevnt i avsnittet over.
  • Ønsker du mørkt soverom også på lyse sommernetter, kan du på soveromsvinduene velge screens med blackout-materiale som er helt lystett. Slik vil du gjøre soverommet betraktelig mørkere.
  • Screens fungerer svært godt som levegg på terrassen, om du har en overbygd terrasse, terrassemarkise eller pergola. Slik kan du «bygge inn» uteplassen med vindskjerming og solskjerming, samtidig som du beholder utsikten.
  • Screens kan også brukes på små vinduer, vippevinduer og terrassedører. Mens «vanlige» screens går i styreskinner montert på veggen på hver side av vinduet, monteres mini screens og Mini Zip rett på vinduet.
Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen.
Mini-zip er en zip-screen som er perfekt for små vinduer, vippevindu og terrassedør.
Den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design.
En kraftigere og enda bedre miniscreen.