Nyt uteplassen selv om det regner

Nyt de deilige kveldene i gode venners lag, og skulle det begynne å regne trenger dere ikke trekke inn.

Kjøp ny markise nå

Kjølige og våte dager behøver ikke nødvendigvis å ødelegge for grilling og terrassehygge med familie og venner. Velger du en terrassemarkise av god kvalitet, vil dette være med på å gi deg et behagelig uteområde du enkelt kan bruke store deler av året.

Fasade Elegant Terrassemarkise er en av Norges mest solgte markiser i 2014, den er tilpasset det nordiske klimaet og er godkjent for vindklasse 2.

rod-moderne-terassemarkise-fasadeprodukter-rod-balkong-4

Tenk om du kunne forvandle uteplassen til et nytt hverdagsrom?

Nyt de deilige kveldene i gode venners lag, og skulle det begynne å regne trenger dere ikke trekke inn. Bruk i stedet terrassemarkisen som tak. Mange ønsker også å supplere med levegger og varmelamper for maksimal komfort.

Fasadeprodukters spesialister tilbyr gratis befaring og rådgivning.

lys-moderne-terassemarkise-fra-fasadeprodukter-lys-balkong-2

Kvalitet og design er viktig for nordmenn

Fasadeprodukter har skreddersydd og produsert markiser siden 1992, og selskapet har spesialisert seg på å skape koselige uteplasser i private hjem. Den bærende konstruksjonen i markisen er produsert i pulverlakkert varmgalvanisert stål, og samtlige profiler er i eloksert aluminium som er pulverlakkert for å tåle vær og vind.

Fakta om Fasade Elegant terrassemarkise:

  • valgfri duk fra vår store kolleksjon, velg gjerne duk med selvrensende effekt
  • standard profilfarge i: Hvit (0001), Grå (0182) og sort ru metallic (0914)
  • motordrift eller manuell styring. Motor kan kompletteres med automatisk styring, for eksempel fjernkontroll eller sol- vindautomatikk.
  • 40 mm varmgalvanisert firkantrør som bærende konstruksjon (maksimal vridningsstivhet)
  • bredde opptil 7 meter
  • utfall opptil 4 meter
  • Kan leveres med Marcesafunksjon (gir ekstra ståhøyde under markisen)
  • Kan leveres med senkekappe i front (levegg / solskjerm innebygd i frontskinne)
  • Kan leveres med justerbare armer for enkel justering av fallet på markisen

 

Om Fasadeprodukter:

Fasadeprodukter er største norske leverandør av solskjerming og garasjeporter til det private markedet. Selskapet tilbyr gratis befaring. Vi har høyeste kredittrating (AAA) og egne målinger viser at 52% av våre kunder i 2014 var tidligere kunder eller venner / familie av tidligere kunder.
Våre fagfolk har lang erfaring i å tilpasse våre produkter til kundens behov. Kompliserte oppgaver mottas som utfordringer snarere enn problemer. Vi kommer uforpliktende til deg, tar mål og utarbeider skisser til løsninger. Etter bestilling monterer vi fagmessig til forhåndsavtalt pris.

Kontakt oss for gratis befaring i dag.

Fasade Elegant Kassett er en eksklusiv terrassemarkise til konkurransedyktig pris. Dette er en meget sterk og solid markise du vil kunne ha glede av i lang tid.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund