Fire Zip screens på trehvit fasade

Persienner er ut – Screen er «in»

9 av 10 kunder velger å kjøpe screens fremfor persienner i dag, forteller Markedssjef i Fasadeprodukter AS Dag Skipperud Johansen.

Screen er i dag den mestselgende solskjermingen til moderne fasade-vinduer. Utviklingen har gått ekstremt fort de siste årene, men det henger fortsatt godt over èn million slitne persienner rundt om i landet vårt. Trenden er uansett udiskutabel: 9 av 10 kunder velger å kjøpe screens fremfor persienner i dag, forteller Markedssjef i Fasadeprodukter AS Dag Skipperud Johansen.

Screen er en robust solskjerming

Screen er en unik innovasjon innenfor solskjerming, og enkelte modeller tåler vind opptil 24,4 m/s (87 km/t). Produktet er produsert etter samme prinsipp som rullegardiner, men er i motsetning til rullegardiner utstyrt med kraftige profiler i stål og aluminium. Screens er nøytrale i fasaden og duken kan velges i farger som passer til øvrige elementer i fasaden – eller omgivelsene. På denne måten kan de gi fasaden et arkitektonisk preg, samtidig som du får en effektiv skjerming mot solens stråler. Alt av profilelementer og stål er pulverlakkert og kan leveres i akkurat samme farge som andre solskjermingsprodukter som markiser, pergolaer og persienner.

Hvorfor velge Fasadescreen?

  • Produktet er så robust at produsenten Fasadeprodukter gir 5 års garanti.
  • Duken stenger ute like mye solvarme som persienner (opptil 92%) uten å blokkere utsikten. Duken er vevd slik at man kan se ut igjennom duken selv om produktet er i bruk.
  • Meget lett å holde rent. Kan enkelt vaskes med svamp og zalovann. Den vil ikke samle like mye smuss som persienner, da stoffet er smussavvisende.
  • Billigere vedlikehold enn alternative solskjermingsprodukter.
  • Selve kassetten er ikke større enn 10 x 10 cm (uansett dukstørrelse), dermed kan produktet enkelt monteres under vannbrettet på de fleste vinduer.
  • Stilrent produkt som lekkert integreres i fasaden.
  • Solide profiler som er stive, tunge og rette holder duken stram.
  • Brukes ofte også på balkongfronter og som levegger / vindskjerming.

Med miniscreens kan du også få screens på små vinduer.

Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen.
Den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design.
Helioscreen Sergé er høyst sannsynlig markedets beste screenduk med sitt unike glassfibervev og innsmeltet PVC for økt levetid.
Med våre vindskjermer har du muligheten til å skape din egen koselige favorittplass slik du selv vil ha det.