fbpx

Slo spådommene for interiørdesign 2021 til?

Starten av 2021 var preget av mye usikkerhet og vi tilbrakte mye av tiden hjemme. Derfor har interiør stått i sterkt fokus i året som har gått. Overalt var det masse spådommer om trendene for 2021, men har de slått til?

Interiørtrendene for 2021 var spådd til å være preget av elementer og farger fra både Skandinavia og sydlige destinasjoner rundt Middelhavet. Trendene baserte seg på at vi trengte tryggheten fra kjente skandinaviske interiørinnslag, men at vi også lengtet etter sydligere strøk. Naturlige materialer som tre, stein og glass ble sagt å bli viktig samt fokus på miljø, gjenbruk og kvalitet.

Kom, mai, du skjønne milde

Under våren 2021 var det viktig for oss å ta med naturen inn. Oaser av grønne planter, strå og pampas preget hjemmene våres. Det organiske ble matchet med det geometriske og grafiske for å gi et elegant og spennende utseende. Alt ble sløyfet inn i en elegant skandinavisk interiørstil med rene linjer og retropreg fra 60/70-tallet.

Tropisk sommer

Det naturlige holder seg som et populært innslag i hjemmet utover sommeren også. Dette gjaldt både i form av materialer, (som treverk, kalk og strå) og planter. Farger som slo ann i sommer var alt fra solgul og maritim blå til duse pasteller og beige.

Les saken om hvordan farger påvirker oss.

Mot kaldere tider

Mot slutten av året ser vi at naturlige materialer igjen er en vinner innen interiørtrendene. Ru overflater kombineres med glatte for å gi et spennende uttrykk og settes gjerne sammen med pampas og strå. Fargepallettene som står i fokus begynner i offwhite, beige og rust og ender i blått, brunt, beige og sort. Farger som gull og brun marmor står også sterkt i fargetrendene.

Les også om hvordan skape et lunt og varmt hjem.

Hadde de rett?

Spådommene inneholdt trender fra både Middelhavet og Skandinavia. Det var også viktig med naturlige materialer og planter. Ser vi tilbake på året som har gått så ser man fort at dette er hovedsakelig det trendene har inneholdt. Vi begynte året med en elegant skandinavisk interiørstil, før vi hoppet ut i en maritim sommer i blått og gult, for å så hygge oss i dype varme farger mot slutten av året. Under hele året har vi holdt fast på det naturlige og kost oss i oaser av grønne planter, strå og pampas. Hva trendene vil gi oss neste år gjenstår å se.

 

Doble Plisségardin har dobbel plissering, og er vår bestselgende plisségardin.
SmartCord plisségardin er en barnevennlig og lettvint plisségardin som også passer til store vinduer med bredde og høyde opptil 3 meter.
Lamellgardiner er et opplagt valg til både hjemmet og kontoret. Med et luftig, rent og moderne utseende gis lameller en optimal mulighet for å justere lys og innsikt.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund