Fasadeprodukter logo
Persienner sparer miljø og penger

Spar penger og miljø med solskjerming av god kvalitet

Solskjerming fra Fasadeprodukter betyr bærekraft for miljøet, og sparte penger på sikt for deg. Høy kvalitet betyr at du har glede av våre markiser, screens og persienner i mange år, mens Mijøfyrtårn-sertfisering garanterer for redusert miljøavtrykk.

Stiftelsen Miljøfyrtårn har gjennom snart 20 år sertifisert over 8000 små og store virksomheter i mer enn 80 ulike bransjer. Fasadeprodukter er stolt av å være på lista som bekrefter at vi sørger for at alle sider ved virksomheten bidrar til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål. 

God kvalitet gir mindre forbruk  

Et av målene til Miljøfyrtårn er sterkt forenklet sagt at bærekraftig produksjon skal lønne seg, ikke straffe seg. Slik mener vi det må være for våre kunder også; ved å kjøpe god kvalitet, bidrar du ikke bare til lavere forbruk ved at dine produkter varer lengre. Fasadeprodukter er også konkurransedyktige, ikke minst når du ser prisen i sammenheng med hvor mange år produktet varer. 

Å kjøpe god kvalitet som holder seg i mange år er dermed mer miljøvennlig enn å kjøpe billige produkter som ofte må erstattes etter kort tid.

Markiseduker
Hos oss kan du velge mellom over 160 forskjellige duker!

  

Skift duk i stedet for ny markise 

Ett eksempel på miljøvennlig solskjerming er skifte av markiseduk. Rammeverket til en markise varer gjerne lengre enn selve duken. Så selv om duken er slitt, trenger du ikke kjøpe ny markise bare på grunn av det. Om du ønsker en ny stil på huset, gi det langt lavere miljøavtrykk å skifte bare duken enn hele markisen.  

Vi kan skifte duk på stort sett alle markiser så lenge mekanikk, armer og fjærer er funksjonelt og intakt. Å skifte duk på en markise er en relativt rimelig og miljøvennlig investering. Samtidig kan den pynte opp og gi et helt nytt uttrykk til huset ditt. 

På Fasadeprodukters systue på vår fabrikk i Molde og kan vi sy alle typer markiseduk. Vi syr etter mål slik at du uten problemer kan skifte din gamle duk. Vi kan også trykke logo i alle former. Trenger du hjelp til å måle opp og montere, gjør vi gjerne det også. 

Fasadeprodukters fabrikk i Årødalen, Molde.
Fabrikken ligger naturskjønne omgivelser i  Årødalen, Molde.

Bærekraft i produksjon og transport 

Fasadeprodukter er sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift. Miljøfyrtårn gir råd om bærekraftig produksjon og sertifiserer bedrifter som skaper konkurransefortrinn av bærekraft. Sertifiseringen omfatter ulike områder innen miljøledelse, og de store overskriftene er: 

  • Innkjøp 
  • Arbeidsmiljø og produksjon 
  • Energi og annen ressursbruk 
  • Transport 
  • Avfallshåndtering 
  • Utslipp 
  • Estetikk 
Helioscreen Sergé er høyst sannsynlig markedets beste screenduk med sitt unike glassfibervev og innsmeltet PVC for økt levetid.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat