Fasadeprodukter

Stopp sola, men behold utsikten

Ønsker du utsyn og et solskjermingsprodukt som bygger så lite som mulig ut fra veggen og tåler sterk vind, bør du vurdere Premium Zip-screens.

Zip-screens er utvendige rullegardiner hvor gardinduken er festet til skinnene med et glidelåsliknende system, derav navnet. Topp kvalitet på denne løsningen gjør at Premium Zip-screens fra Fasadeprodukter tåler opp til 24,4 m/s (87 km/t) vindstyrke, tilsvarende liten storm.

Kassettene til Premium Zip-screen er kompakte. Med dybde fra bare 81 millimeter bygger de lite ut fra vinduet.

Mørke zip screens utenpå vinduene

Betydelig redusert varmeinnslipp

Duken på Premium Zip-screen er perforert med mengder av mikroskopiske hull. Effekten av dette er at du vil ha utsyn til omgivelsene, samtidig som inntil 90 prosent av varmestrålingen reflekteres. Dermed beholder du både utsikten til finværet og et behagelig bomiljø med god innetemperatur.

Par foran åpen dør med solskjerming

Solautomatikk og hinderkontroll

Premium Zip-screens kan leveres med manuell snorbetjening eller motor og fjernkontroll. Solautomatikk sørger for at screenen trekkes ned når sola skinner. Velger du i tillegg vår avanserte iQ+ motor har du et system som klarer seg selv under de fleste forhold. iQ+ sørger for løpende justering av endestopp, noe som gir en stram duk. Det er flott å se på, men det gjør også at duken blir enda mer bestandig mot vind.

Blant flere avanserte funksjoner har iQ+ også hinderkontroll. Det vil si at hvis duken støter på et hinder når den trekkes ned, vil automatikken dra den opp igjen. Dette er praktisk hvis for eksempel en stol eller andre gjenstander kommer i veien for screenen, og hindrer da motorødeleggende dukutrulling.

Zip-screen som levegg

Med en Premium Zip-screen kan du ha levegg ved behov på uteplassen din. I tillegg til effektiv solskjerming, vil du både få redusert innsyn, et lunere uteområde og beholder utsikten. Kontakt oss for tips om hvordan du kan kombinere screen med for eksempel markise eller pergola.

Pergola med screen vindskjerming

Zip screens er den ultimate løsningen for værutsatte områder. Disse solskjermene har en unik glidelåsdesign som gjør dem ekstremt solide og robuste, i motsetning til vanlige screens. Med skinner på hver side og en smart «glidelås» mellom duken og skinnene, blir duken sikkert låst på plass. Dette hindrer vinden fra å rive i duken, og gjør zip screens ideelle for steder med mye vind.
Med våre vindskjermer har du muligheten til å skape din egen koselige favorittplass slik du selv vil ha det.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat