Fasadeprodukter

Utvid grillsesongen med terrassemarkise

Sol og uteliv er ikke forbeholdt sommeren – også vintersesongen kan by på verandahygge.

Sol og uteliv er ikke forbeholdt sommeren – også vintersesongen kan by på verandahygge.

Har du en veranda eller terrasse hjemme, kjenner du sikkert til gleden den byr på i årets varmere måneder. Men det er ikke bare på sommeren du kan benytte uteplassen din, også i årets mørkeste måneder kan du få mye ut familiens favorittplass.

Med en terrassemarkise fra Fasadeprodukter har du alltid full kontroll. Markiser som er spesialtilpasset din uteplass er nettopp din garanti for skjerming, både inne og ute.

select-light-terrassemarkise-fasadeprodukter-lys-markise-hage-fra-fasadeprodukter-a

Lengre sesong og tåler regn

Sollyset forsvinner ikke selv om varmen blir erstattet med minusgrader – på vinteren kan du ofte oppleve det flotteste, men også skarpeste lyset. Da kan det være greit å regulere mengden lys som slipper inn i hus og hjem.

Alle markisene til Fasadeprodukter er godkjent i vindklasse 2, og tåler dermed litt ruskevær. I kombinasjon med varmelamper og en solid levegg er det rigget for kos og hygge, inne som ute – selv om litt regn, bris eller kulde skulle melde seg.

– Markisen er fin å ha når det regner så vi slipper å ta inn duk og sitteputer. Med og uten markisen er rett og slett to helt forskjellige leiligheter. Vi er storfornøyde, sier Marwell Tveit fra Trondheim.

Fasade Elegant Kassett er en eksklusiv terrassemarkise til konkurransedyktig pris. Dette er en meget sterk og solid markise du vil kunne ha glede av i lang tid.
Topp moderne nyhet innen terrassemarkiser der det er gjort store investeringer i lekker design som samtidig tilfredsstiller våre svært høye krav til god kvalitet.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat